Prachtige, energiezuinige loft op topligging in Gentbrugge.

Kliniekstraat 104, 9050 Gent Gentbrugge

182 m²
2
1

Ref. 6105113

Beschrijving

Ben je op zoek naar een luxueuze en unieke woonervaring? Dan is deze moderne en open loft jouw buitenkans! 

De loft combineert moeiteloos een centrale ligging met vlotte verbindingen (E17, E40 en openbaar vervoer) met rust en groen (Gentbrugse Meersen en de Schelde). 

Open Vloerplan: Je beschikt over een volledig open vloerplan, wat een ongekend gevoel van ruimte en vrijheid creëert. Hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de loft altijd helder en uitnodigend aanvoelt. Hoogrendementsglas maakt de loft uiterst energiezuinig. 

Domotica: Je maakt gebruik van een uitgebreid domoticasysteem. Hiermee kun je eenvoudig de verlichting, verwarming en gordijnen bedienen. Dit systeem biedt niet alleen comfort, maar ook energiebesparing en gemak, waardoor je de sfeer en het klimaat van de loft naar wens kan aanpassen.

Ruimte: Ideaal voor zowel wonen als werken, met voldoende ruimte voor een comfortabele woon- en werkplek. De open indeling biedt tal van mogelijkheden om de ruimte naar eigen smaak in te richten. Mobiele muren kun je verplaatsen of verwijderen.

Aan opbergruimte geen gebrek met tal van ingebouwde kasten.

Mogelijkheid tot aankopen van een garage met plaats voor twee wagens en werkbank, met oplaadpunt voor de elektrische wagen.

Kortom, je nieuwe thuis wacht op jou in Gentbrugge.

Perdecte locatie

Ruimte en licht

Energiezuinig (EPC B)

Volledig uiteruste keuken

Enorm veel opbergruimte

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
182 m²
Bewoonbare opp.
182 m²
Bouwjaar
1932
Renovatiejaar
2008
Slaapkamer 1
13 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Woonkamer
70 m²
Keuken
58 m²
Badkamer
7 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
127 kWh/m²
EPC referentie
20240725-0003322136-RES-2

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 20/05/2024
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Mogelijkheid tot aankopen van een garage met plaats voor twee wagens en werkbank, met oplaadpunt voor de elektrische wagen.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Open Vloerplan: Je beschikt over een volledig open vloerplan, wat een ongekend gevoel van ruimte en vrijheid creëert. Hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de loft altijd helder en uitnodigend aanvoelt. Hoogrendementsglas maakt de loft uiterst energiezuinig. Domotica: Je maakt gebruik van een uitgebreid domoticasysteem. Hiermee kun je eenvoudig de verlichting, verwarming en gordijnen bedienen. Dit systeem biedt niet alleen comfort, maar ook energiebesparing en gemak, waardoor je de sfeer en het klimaat van de loft naar wens kan aanpassen. Ruimte: Ideaal voor zowel wonen als werken, met voldoende ruimte voor een comfortabele woon- en werkplek. De open indeling biedt tal van mogelijkheden om de ruimte naar eigen smaak in te richten. Mobiele muren kun je verplaatsen of verwijderen. Aan opbergruimte geen gebrek met tal van ingebouwde kasten.

energie foto

Energie

Met een EPC B en een keurige 127 kWh zal je geen zorgen hoeven te maken over hoge energiefacturen. Hoogrendementsglas laat wel het zonlicht volop binnen maar zal je warmte lekker binnen houden. Je elektrische wagen kan je makkelijk opladen in de ruime garage die aangekocht kan worden.

energie foto

Ligging

De loft combineert moeiteloos een centrale ligging met vlotte verbindingen (E17, E40 en openbaar vervoer) met rust en groen (Gentbrugse Meersen en de Schelde). Welkom in het bruisende Gentbrugge!

" Een luxueuze en unieke woonervaring in je moderne en open loft in het populaire Gentbrugge."

— Bram Meersman

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting